Alvar Kårfors

Jag är uppvuxen och åter bosatt sedan 2003 på Ekerö efter några år i storstaden. Här bor jag med familj bestående av sambo och tre barn. De äldsta 2 barnen är i lågstadieålder.
Valet var lätt – och precis som under min uppväxt är Mälaröarna fortfarande en fantastisk miljö att växa upp och leva i, med närhet till det mesta och en underbar natur.
Jag engagerade mig politiskt år 2012, bland annat för att flera generationer skall få uppleva detta, mitt första uppdrag inom politiken har varit inom kultur- och fritidsnämnden. Jag drivs främst av den oerhört viktiga situation Sverige och Ekerö står inför; nämligen att vi kan fortsätta att utveckla invånarnas fria val och att landets, landstingens och kommunernas ekonomi sköts effektivt och ordentligt. Alternativet en rödgrön regering är en katastrofal väg för Sverige enligt min mening.
I kommunen arbetar jag självklart med att bevara och utveckla vårt fina näringslivsklimat. På dagarna arbetar jag i familjeföretaget här på Ekerö som har sin historia på Ekerö sedan 1979.
Alvar Kårfors