Lena Gerby

Jag är Ekeröbo sedan 1992 och stortrivs i vår vackra kommun och jag gärna vill vara med och påverka utvecklingen av den.
De frågor som ligger mig allra närmast hjärtat är barnen, ungdomarna, utbildningen och deras framtid. Jag vill arbeta för att ytterligare förbättra förutsättningarna för våra barn och ungdomar i skolan och förskolan, ge dem ännu större chanser att nå sin drömutbildning och i slutändan kanske drömjobbet. Jag vill verka för att Ekerös elever får gå i en skola som de trivs och känner sig trygga i, där lärarna har hög kompetens och  inspirerar sina elever att nå höga mål, stöttar och lyfter upp de elever som har det lite tuffare att lära. Jag vill också arbeta för att IT i skolan ska byggas ut som ett stöd till lärandet. Min dröm är att Ekerös skolelever blir kunniga,  världsmedborgare med öppet sinne och ett förstående för att allt som händer i världen hänger ihop.

Jag arbetar själv inom skolans värld och har otaliga gånger sett hur man kan lyfta elever till oanande höjder med ganska små medel.

Lena Gerby